Voor € 0,41 per dag bent u met het Alles-in-1-Rit Pakket na gratis installatie door een van onze inbouwspecialisten op locatie en activering van uw account voor de komende twee jaar klaar om te gaan rijden.  Al uw ritten worden na activering automatisch volgens de eisen van de Belastingdienst voor u bijgehouden.

 

Het Alles-in-1-Rit Pakket is inclusief: 

 

Twee jaar abonnement

Gratis GPS ritregistratiesysteem

24/7 gebruik van ritregistratie App

Gratis inbouw op locatie in heel Nederland

Keurmerk RRS

Gebruiksvriendelijk persoonlijk platform

Geen verborgen kosten

 

* € 0,41 per dag is gebaseerd op een eenmalige aanschaf van ons Alles-in-1-Rit Pakket voor € 295,-.  (excl. BTW)

 

 

 


  1. Bestel uw ‘Alles-in-1-Rit’ pakket in onze webshopKlik hier om direct te bestellen.
  2. Nadat u uw bestelling volledig heeft afgerond ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling.
  3. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om de gratis inbouwafspraak op locatie te plannen. Inbouw is gratis in heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.
  4. Op de afgesproken dag en tijd zal onze inbouwspecialist bij u aanwezig zijn. Binnen 1 uur is uw voertuig voorzien van het rittenregistratiesysteem.
  5. Registreer en activeer uw systeem en voertuig via ons online platform en download de app.
  6. Uw ritregistratiesysteem is na activering direct in werking.

Met het Alles-in-1-Rit Pakket bent u geen tijd meer kwijt aan het compleet maken van onvolledige ritrapporten. De vraag waar en wanneer welke auto heeft gereden, is met een druk op de knop beantwoord en u heeft altijd zicht op de locatie van uw (buitendienst)medewerkers.

 

Na installatie en activering van het ritregistratiesysteem is uw pakket direct gereed voor gebruik.

 

Zodra u het motorcontact aanzet start uw eerste de rit en als u het motorcontact weer uitzet is dat het einde van uw geregistreerde rit.

 

Al deze ritten zijn realtime inzichtelijk in uw persoonlijke online platform en tevens in de App. Uiteraard kunt u uw ritten vooraf en achteraf naar wens op de juiste manier classificeren, zakelijk of privé.

 

Om uw wagenpark efficiënt te laten functioneren is er een mogelijkheid om het Rittenadministratie pakket uit te breiden met diensten als; Live volgen, rijstijlanaslyse of persoonsidentificatie.

 


Van administratieve rondslomp houden wij niet. Daarom is ons Alles-in-1-Rit Pakket in twee vormen te bestellen:

 

Pakket 1: Eenmalig € 295,- voor de komende twee jaar  (excl. BTW)

Pakket 2: Eenmalig € 195,- voor het eerste jaar en eenmalig € 149,- in het tweede jaar  (excl. BTW). Pakket 2 bestaat uit betaling in twee termijnen. De extra administratiekosten zijn verwerkt in de extra pakketkosten.

 

Het Alles-in-1-Rit Pakket is op basis van 2 jaar. Na 2 jaar kunt u uw abonnement verlengen tegen een nog lager tarief, namelijk € 0,27 per dag (excl. BTW).

 

Hiermee kunt ongelimiteerd gebruik maken van onze rittenregistratie diensten in heel Europa en bent u verzekerd van een 100% sluitende en fiscus proof rittenregistratie.

 

 


Ons rittenregistratiesysteem is voorzien van het Keurmerk RRS. Daarmee kan u rekenen op een 100 procent sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.

 

Door dit Keurmerk is de juistheid van uw rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en kan u vertrouwen op een veilige omgang van privacy en fraudegevoelige data.

 

 


Ritregistratie.shop is onderdeel van Moving Intelligence. Moving Intelligence ontwikkeld en produceert systemen op het gebied van voertuigbeveiliging, wagenparkbeheer en rittenregistratie. Door onze ervaring en inzicht in de markt te combineren, bieden wij een totaalpakket waarmee wij u, als onze klant, ontzorgen.

 

Met ruim 40.0000 actieve gebruikers registreert Moving Intelligence vele miljoenen kilometers per maand.