Keurmerk RRS

kilometerregistratie

Keurmerk RitRegistratieSystemen

123Rittenregistratie is onderdeel van Moving Intelligence. Het Mi40 rittenregistratiesysteem en het Mi50 voertuigvolgsysteem zijn beide voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is sinds 2013 in het leven geroepen door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), Branchevereniging van Leveranciers Ritregistratiesystemen (BVLR) en de RAI-vereniging. Het keurmerk voor ritregistratiesystemen wordt uitgegeven door Stichting Keurmerk RRS.

Bedrijven, organisaties en zelfstandige (ZZP) die een rittenregistratiesysteem met het Keurmerk aanschaffen kunnen rekenen op een 100 procent sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie. Daarmee is de juistheid van de rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en kan men rekenen op een veilige omgang van privacy en fraudegevoelige data.

Leveranciers en producten van rittenregistratiesystemen worden middels een audit door Mazars getoetst op verschillende eisen. Belangrijke aspecten die bij deze audit aanbod komen zijn de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de door de Belastingdienst in het Normenkader Rittenregistratiesystemen (Normenkader RRS) gestelde eisen.

Gebruikers van een rittenregistratiesysteem voorzien van het Keurmerk RRS zijn daarmee niet alleen gegarandeerd van een accurate en sluitende rittenadministratie maar ook voorbereid op de toekomstige nieuwe wet- en regelgevingen.

Extra informatie over het keurmerk en de stichting is te vinden op: keurmerkritregistratiesystemen.nl