Shopping voorwaarden

Bedenktijd installatie en gebruik hardware (het rittenregistratiesysteem)

Nadat u een product op 123rittenregistratie.nl en/of via Moving Intelligence (Technocon BV) heeft aangeschaft, kiest u via de Moving Intelligence-websh de gewenste dienstverlening. Mocht u als consument binnen 14 dagen toch besluiten dat de dienstverlening niet wenselijk is, dan annuleren we uw diensten order zonder dat hier enige vorm van kosten aan verbonden zijn. Oftewel u heeft als consument een bedenktijd van 14 dagen na aanschaf van de dienstverlening, waarbinnen u zonder verplichtingen of opgaaf van reden de bestelde diensten mag annuleren. De hardware (het ritregistratiesysteem) zal na annulering en na aftrek van de montage en demontagekosten en de eventueel daarbij behorende verzend- en of transportkosten worden gecrediteerd.

Retourneren producten en teruggave betaling vanuit de Moving Intelligence webshop

U heeft een product besteld als particulier of bedrijf in de webshop van 123rittenregistratie.nl en/of Moving Intelligence. Na ontvangst van het artikel wilt u dit retourneren of bij gebleken gebreken omwisselen voor een ander (werkend) exemplaar. Lees onderstaande de voorwaarden. 

Voorwaarden retourzending

Het retour zenden van reeds aangeschafte en geïnstalleerde hardware (het rittenregistratiesysteem) is niet mogelijk. Zodra wij u betaling hebben ontvangen zal er een inbouw afspraak met u worden gemaakt. Na installatie van de hardware (het ritregistratiesysteem) is retourzending niet meer mogelijk.