Start 2018 met automatische ritregistratie

Heeft u in 2017 moeite gehad met uw rittenregistratie op order te krijgen? Start 2018 dan met een automatische rittenregistratie van Moving Intelligence. De Mi50 zijn voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen en daarmee 100% sluitend en fiscusproof.

Voor veel zakelijke rijders is het ieder jaar weer een bekend probleem: de rittenadministratie is toch niet helemaal op orde en in sommige gevallen maar bijgewerkt tot net voor de zomervakantie. Niet geregistreerde ritten kunnen wij helaas niet terughalen. Wel is het met de Mi40 en Mi50 van Moving Intelligence mogelijk om in 2018 te starten met een automatische rittenadministratie.

Rittenregistratie verplicht door de belastingdienst

Indien u als zakelijke rijder geen bijtelling betaald en dus niet meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt of wanneer u uw zakelijke kilometers wilt declareren bent u verplicht om uw rittenadministratie op orde te hebben. Het op orde houden van uw rittenadministratie is een behoorlijk tijdrovende klus. Iedere rit die gemaakt wordt in uw auto dient nauwkeurig bijgehouden te worden.

Dit betekent dat iedereen die in uw voertuig rijdt van iedere rit de volgende gegevens dient te noteren: begin- en eindstand van de kilometerteller, de datum, de vertrek en aankomst adressen, de gereden afstand, de route en aan te geven of de rit zakelijk of privé was. En dat na ieder rit weer opnieuw…

Hoe werkt automatische rittenregistratie?

Met de Mi40 en  Mi50 van Moving Intelligence worden al uw ritten en bijbehorende informatie automatisch geregistreerd.  Alle informatie over iedere rit is online en via de MiApp realtime inzichtelijk. Zo heeft u uw rittenadministratie altijd op orde en bij de hand.

Enkele voordelen op een rijtje

  • Voorkom bijtelling en boetes
  • Realtime inzicht in de locatie van al uw voertuigen
  • Onderscheid tussen privé en zakelijke kilometers
  • Nauwkeurige rit, – en routerapportages
  • Optioneel uit te breiden met persoonsindentificatie (Mi50)

Offerte ontvangen?